TRABZON / ORTAHİSAR - Şehit Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep Ortaokulu

Hami KAZANCI - Müdür

26/12/1969 yılında Trabzon Yomra Kıratlı Köyünde doğdu.İlkokulu Kıratlı Köyü I.İlkokulunda,Ortaokul ve Liseyi Samsun Ladik Akpınar Öğretmen Lisesinde okudu.Ardından 1992 yılında Giresun Eğitim Yüksekokulundan sınıf öğretmeni olarak mezun oldu ve 1993 yılbaşında Gümüşhane Kelkit Öğütlü Köyü İlkokulunda göreve başladı.Daha sonra sırasıyla Kelkit Gümüşgöze Kıran İlkokulu,asker öğretmen olarak Hakkari Çukurca Cumhuriyet İlkokulunda sınıf öğretmeni ve idareci olarak görev taptı.Askerlik dönüşü tekrar Kelkit Gümüşgöze Kıran İlkokulunda çalışan Hami KAZANCI 1998 yılında Trabzon Yomra Demirciler Yukarı Mahalle İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.Yomra´da sırasıyla Kaşüstü Cumhriyet İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni,Özdil İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı,İlçe Milli Eğitimde Şube Müdürlüğü görevinde bulundu.2005 yılında Yomra Yavuz Selim İlköğretim Okuluna müdür olarak atandı.2011 yılında rotasyonla Yomra Kömürcü İlköğretim Okuluna, 2014 yılında Pelitli 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokuluna müdür olarak görevlendirildi. 05/07/2019 tarihinde Bener Cordan Ortaokuluna müdür olarak görevlendirildi. 08/03/2021 tarihinde okulumuza müdür olarak atanan Hami KAZANCI evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.